Wednesday, July 10, 2024
Home Authors Posts by admin

admin

232 POSTS 0 COMMENTS

Festivali i 30 ndërkombëtar Castrovillari – Itali

Shoqëria Kulturore Artisike ''Jahi Hasani''-Çegran do të marrë pjesë në Festivalin e 30 ndërkombëtar të Kastrovilarit-Itali, që do të mbahet në datat 17-23 Gusht...

Intervista gjatë festivalit ndërkombëtarë folklorik në Zagreb të Kroacisë 2014

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Vendi III në festivalin folklorik “Hasi Jehon 2014”

Shoqeria Kulturore Artistike JAHI HASANI pas nje periudhe te gjate pergatitjesh dhe pune te palodhshme, ne Festivalin Nderkombetar "Hasi Jehon" ne Prizren ka fituar...

Dokumentar – të arriturat për vitin 2013

Film i shkurter i dokumentuar me permbledhjet e aktiviteteve te Sh.K.A. "JAHI HASANI" ne vitin 2013. Punuan : Merlind Ramadani dhe Berat Xhelili.

SH.K.A “Jahi Hasani”, organizoi program festiv për ardhjen e mërgimtarëve dhe...

Me program festiv të organizuar bashkërisht nga Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” dhe nxënësit e shkollës fillore “Përparimi” të fshatit Çegran, në hapësirat e...

Koncert festiv

ME KËNAQËSI JU INFORMOJMË SE NË FUND TË VITIT ARISTIK 2013 SIQ' ËSHTË BËRË TRADITË EDHE VITEVE TË KALUARA, SHKA JAHI HASANI CEGRAN, ME DATË...