Home Ftesa Festivali i 30 ndërkombëtar Castrovillari – Itali

Festivali i 30 ndërkombëtar Castrovillari – Itali

620
0
SHARE

Shoqëria Kulturore Artisike ”Jahi Hasani”-Çegran do të marrë pjesë në Festivalin e 30 ndërkombëtar të Kastrovilarit-Itali, që do të mbahet në datat 17-23 Gusht 2015.
Në këtë festival SH.K.A “Jahi Hasani” do të mer pjesë me shtete tjera si: Argentina, Burkina Faso, Kolumbia, India, Meksika, Peru-ja dhe Italia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here