Home Njoftime Koncert festiv

Koncert festiv

335
0
SHARE

ME KËNAQËSI JU INFORMOJMË SE NË FUND TË VITIT ARISTIK 2013 SIQ’ ËSHTË BËRË TRADITË EDHE VITEVE TË KALUARA, SHKA JAHI HASANI CEGRAN, ME DATË 28 DHJETOR 2013 NË SALLËN SPORTIVE TE SHF ”PËRPARIME” ÇEGRAN DO TË ORGANIZOJË KONCERT FESTIV ME KËNGË DHE VALLE POPULLORE
SHPRESOJMË QË KY KONCERT FESTIV TË JETË NJË KONFIRMIM I SUKSESEVE TONA TE SHUMTA TË ARITURA DHE CMIMEVE TË FITUARA NË VEND DHE NË ARENËN NDËRKOMBËTARE. JU MIRËPRESIM!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here