Wednesday, July 10, 2024

Mirënjohje

Home Mirënjohje

Mirënjohje nga festivali “Këngë jeho” Strugë 2013

Mirënjohje për ShKA "Jahi Hasani" nga festivali folklorik "Këngë Jeho" i cili mbahet në qytetin e Strugës

Çmimi vendi i parë në festivalin folklorik në Sveti Nikole

Shoqëria Kulturo Artistike “Jahi Hasani”, ka arritur të ngadhënjen vendin e parë në festivalin e folklorit burimor të mbajtur në qytetin e Sveti Nikollës....

“Jahi Hasani”, merr mirënjohje nga Vlora

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani”, nga Gostivari, në mënyrë dinjitoze e ka prezantuar Gostivarin dhe rajonin e Pollogut në manifestimet që janë organizuar në...