Sunday, July 14, 2024

Aktivitete

Home Aktivitete

Dokumentar – të arriturat për vitin 2013

Film i shkurter i dokumentuar me permbledhjet e aktiviteteve te Sh.K.A. "JAHI HASANI" ne vitin 2013. Punuan : Merlind Ramadani dhe Berat Xhelili.

SH.K.A “Jahi Hasani”, organizoi program festiv për ardhjen e mërgimtarëve dhe përfundimin e vitit

Me program festiv të organizuar bashkërisht nga Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” dhe nxënësit e shkollës fillore “Përparimi” të fshatit Çegran, në hapësirat e...

“Jahi Hasani”, merr mirënjohje nga Vlora

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani”, nga Gostivari, në mënyrë dinjitoze e ka prezantuar Gostivarin dhe rajonin e Pollogut në manifestimet që janë organizuar në...