Tuesday, June 18, 2024

Festivalet

Home Festivalet

Intervista gjatë festivalit ndërkombëtarë folklorik në Zagreb të Kroacisë 2014

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Vendi III në festivalin folklorik “Hasi Jehon 2014”

Shoqeria Kulturore Artistike JAHI HASANI pas nje periudhe te gjate pergatitjesh dhe pune te palodhshme, ne Festivalin Nderkombetar "Hasi Jehon" ne Prizren ka fituar...

Ftesë për festivalin ndërkombëtar Bujanoci 2013

AT "EuroBus" Strugë Sponzorues i një drejtimi prej Gostivari për në Bujanoc (Lugina e Preshevës)