Wednesday, July 10, 2024

Njoftime

Home Njoftime

Koncert festiv

ME KËNAQËSI JU INFORMOJMË SE NË FUND TË VITIT ARISTIK 2013 SIQ' ËSHTË BËRË TRADITË EDHE VITEVE TË KALUARA, SHKA JAHI HASANI CEGRAN, ME DATË...

Ambasadori Fatmir Xheladini u bëri pritje artistëve të SH.K.A “Jahi Hasani” , Çegran

"SH.K.A "Jahi Hasani" ; Çegran vizitoi Ambasaden e Republikes se Maqedonisë në Varshavë; kryeqytetin e Polonisë, ku Ambasadori i Maqedonise z. Fatmir Xheladini u...

Sponzoruesit e turneut në Zvicër 2013

Konfirmohet pjesmarrja e SH.K.A "Jahi Hasani" Cegran ne turneun artistik që organizohet nga gurbetqarët tanë në Zvicër. Tashmë janë rezervuar edhe ambientet ku do...

Viti 2012 jashtëzakonisht i suksesshëm për Sh.K.A “Jahi Hasani”

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” nga Çegrani i Gostivarit, organizoi takim me anëtaret dhe me mbështetësit e saj për të raportuar për sukseset dhe...

‎”Jahi Hasani”, ne festivale ndërkombëtare !

Jahi Hasani”, në festivale ndërkombëtare ! POSTUAR NGA ADMIN NË FEB 13, 2012 | Periudha në vazhdim, do të jetë e ngjeshur me aktivitete të njëpasnjëshme për Shoqërinë...

Festivali ndërkombëtar në Turqi (Gemlik)

SH.K.A,,JAHI HASANI''-ÇEGRAN DO TË MARRË PJESË NË FESTIVALIN NDËRKOMBËTAR QË MBAHET NË TURQI NË QYTETIN GEMLIK PREJ DATËS 20 DERI 25 PRILL 2012