Tuesday, June 18, 2024

Gazetat

Home Gazetat

Viti 2012 jashtëzakonisht i suksesshëm për Sh.K.A “Jahi Hasani”

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” nga Çegrani i Gostivarit, organizoi takim me anëtaret dhe me mbështetësit e saj për të raportuar për sukseset dhe...

SH.K.A “Jahi Hasani” në mënyrë dinjitoze prezanton Gostivarin dhe Pollogun në Vlorë

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani”, nga Çegrani i Gostivarit, në mënyrë dinjitoze e ka prezantuar Gostivarin dhe rajonin e Pollogut në manifestimet që janë...

Artikull nga gazeta Zhurnal (Burimet e Sharrit 2012)

Sheshi i qytetit, “Iliria”në Tetovë, ditë më parë ishte arena kulturore e zhvillimit të festivalit të njëmbëdhjetë të folklorit të përpunuar “Burimet e Sharrit”...

TV2 dhe Koha shkruajnë për SHKA “Jahi Hasani” mbas kthimit nga Turqia

Kthehen nga Turqi si më të mirët !Në një konkurrencë të madhe mes Shoqërive Kulturo Artistike të shumë shteteve pjesëmarrëse, Shoqëria Kulturore dhe Artistike...