Home Festivalet Vendi III në festivalin folklorik “Hasi Jehon 2014”

Vendi III në festivalin folklorik “Hasi Jehon 2014”

402
0
SHARE

Shoqeria Kulturore Artistike JAHI HASANI pas nje periudhe te gjate pergatitjesh dhe pune te palodhshme, ne Festivalin Nderkombetar “Hasi Jehon” ne Prizren ka fituar vendin e trete (III), duke mare keshtu vleresime te shkelqyera per veshjet, prezentim skenik, koreografi te bukura dhe ekzekutim te kengeve folklorike.

Njoftim për grupet pjesëmarrëse në festivalin “Hasi Jehon 2014″
Festivali Folklorik “Hasi Jehon 2014”
Programet:
2 maj ( Dita e parë)
1. SHKA Malësori” Gjonaj
2. SHKA “Kemajl Azizi” VITI
3. AKV “Lidhja e Prizrenit”
4. SHKA “Visaret e Krrabës” Tiranë
5. SHKA “Katarina Josipi” – Zym
6. SHKA “Dardania” B. Curr
7. SHKA”Bresana” – Bresanë
3. maj (Dita e dytë)
1. SHKA “Jehona” Suharekë
2. SHKA “ Pjetër Bogdani” Krumë
3. SHKA nga Obiliqi
4. SHKA “Salih e Feriz Krasniqi”- Malishevë
5. SHKA “Bajram Curri” Krushë e Madhe
6. SHKA QK “Mati” Mat
7. SHKA “Jahi Hasani” Çegran
4 Maj (Dita e tretë)
1. SHKA Muharrem e Xhevat Qena” – Ramajë
2. AKV “Minatori i Ri”& “Lypjani” Kizhnicë&Lypjan
3. SHKA “Shotë Galica” Drenas
4. SHKA “Bresana”
5. AKV “Lidhja e Prizrenit”
6. SHKA “Malësori” Gjonaj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here