Home Aktivitete Koncert humanitar 12.02.2010 (Pallati i kulturës Gostivar)

Koncert humanitar 12.02.2010 (Pallati i kulturës Gostivar)

138
1
SHARE

Në pallatin e kulturës në Gostivar me 12.02.2010 u mbajt koncert humanitar me qëllim të grumbullimit të ndihmave për vajzën Shadije Fetai, nga fshati Balindoll i Gostivarit, së cilës i nevojiteshin ndihma për operim të syve jashtë vendit. Në koncert morën pjesë këngëtarë, artistë dhe shoqëri të ndryshme nga Gostivari dhe rrethina. Poashtu edhe SHKA “Jahi Hasani” nga Çegrani e dha kontributin e sajë me pjesëmarjen në këtë koncert. Në fund të muajit Prill 2010 SHKA “Jahi Hasani” do të mer pjesë në festivale dhe koncerte të organizuara si Gjonaj në Prizren, në Rahovec, Kaçanik, etj.

Fotot i ka sponzoruar “FOTO BLIC” – Gostivar

SHARE
Previous articleLOGO
Next articleKoncert humanitar për Shkodër

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here