Home Internet Sharri këndon 2010 (shkrim nga gazeta kohaere.eu)

Sharri këndon 2010 (shkrim nga gazeta kohaere.eu)

152
0
SHARE

Çmimet e fituara në festival :
  • Çmim karriere ka marrë Beqir Imeri nga SHKA “ Jahi Hasani” Cegran.
  • Juria ka ndarë gjithashtu edhe çmimet për interpretim : SHKA Jahi Hasani nga Çegrani me melodinë instrumentale , me solistët Alajdin Veliu dhe për këngën polifonike interpretuar nga Vehab Aliu, dhe Beqir Imeri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here