Monday, July 8, 2024

Internet

Home Internet

SH.K.A “Jahi Hasani”, organizoi program festiv për ardhjen e mërgimtarëve dhe përfundimin e vitit

Me program festiv të organizuar bashkërisht nga Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” dhe nxënësit e shkollës fillore “Përparimi” të fshatit Çegran, në hapësirat e...

Viti 2012 jashtëzakonisht i suksesshëm për Sh.K.A “Jahi Hasani”

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” nga Çegrani i Gostivarit, organizoi takim me anëtaret dhe me mbështetësit e saj për të raportuar për sukseset dhe...

Sharri këndon 2010 (shkrim nga gazeta kohaere.eu)

Çmimet e fituara në festival :Çmim karriere ka marrë Beqir Imeri nga SHKA “ Jahi Hasani” Cegran.Juria ka ndarë gjithashtu edhe çmimet për interpretim...