Friday, July 12, 2024
Home Authors Posts by admin

admin

232 POSTS 0 COMMENTS

Çmimi vendi i parë në festivalin folklorik në Sveti Nikole

Shoqëria Kulturo Artistike “Jahi Hasani”, ka arritur të ngadhënjen vendin e parë në festivalin e folklorit burimor të mbajtur në qytetin e Sveti Nikollës....

Sponzoruesit e turneut në Zvicër 2013

Konfirmohet pjesmarrja e SH.K.A "Jahi Hasani" Cegran ne turneun artistik që organizohet nga gurbetqarët tanë në Zvicër. Tashmë janë rezervuar edhe ambientet ku do...

Viti 2012 jashtëzakonisht i suksesshëm për Sh.K.A “Jahi Hasani”

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani” nga Çegrani i Gostivarit, organizoi takim me anëtaret dhe me mbështetësit e saj për të raportuar për sukseset dhe...