Sunday, September 19, 2021

Festivalet

Home Festivalet

Hapet Festivali “Këngë – Jeho 2012” në Strugë

Tradicionalisht, festivali fillon me parakalimin e shoqërive dhe ansambleve pjesëmarrëse, që edhe kësaj here nuk iu shmangën kësaj tradite. Pas  parakalimit të shoqërive pjesëmarrëse...

Hapet Festivali "Këngë – Jeho 2012" në Strugë

Tradicionalisht, festivali fillon me parakalimin e shoqërive dhe ansambleve pjesëmarrëse, që edhe kësaj here nuk iu shmangën kësaj tradite. Pas  parakalimit të shoqërive pjesëmarrëse...

Intervista e kryetarit Zani Memedi, për TV Koha

Intervista e kryetarit të SHKA "Jahi Hasani" për TV Koha, me rastin e pjesmarjes në festivalin folklorik "Sharri këndon 2012"