Sunday, September 19, 2021

Ftesa

Home Ftesa

Program artistik me rastin e ”Festivali i vjeljes”

EDHE NJE FTESE KA ARDHUR SOT NE ADRES TE SHKA JAHI HASANI. BEHET FJAL PER FTESEN QE VJEN NGA SHOQATA E FERMEREVE DHE KULTIVUESVE...