Saturday, June 3, 2023

Aktivitete

Home Aktivitete

SH.K.A “Jahi Hasani” në mënyrë dinjitoze prezanton Gostivarin dhe Pollogun në Vlorë

Shoqëria Kulturore Artistike “Jahi Hasani”, nga Çegrani i Gostivarit, në mënyrë dinjitoze e ka prezantuar Gostivarin dhe rajonin e Pollogut në manifestimet që janë...

Grupi i ri i valleve të SHKA "Jahi Hasani" 2012

Grupi i ri i valleve nën udheheqjen e BERAT XHELILIT DHE ERXHAN ABDULIT në programin e vitit të ri 2012 në qendrën për kulturë...

Grupi i ri i valleve të SHKA “Jahi Hasani” 2012

Grupi i ri i valleve nën udheheqjen e BERAT XHELILIT DHE ERXHAN ABDULIT në programin e vitit të ri 2012 në qendrën për kulturë...

Sh.K.A. "Jahi Hasani" organizon Koncert

Me date 24-dhjetor-2011 ne ora 18:00 Sh.K.A Jahi Hasani ka organizuar nje koncert ne Qendren per Kulture ne GOSTIVAR, koncerti ogranizohet per tre vite...

Vallja e Pavarësisë

Valle me motive patriotike e punuar nga Prof. Vildan Saliu dhe Dr.Valdet Iseini dy koreografet me me merite ne gjithe ekipin e valleve ne...

6 nentor 2011 ne sheshin e qytetit ne Gostivar

Shoqeria Kulturore Artistike "JAHI HASANI" koheve te fundit ka bere disa pergatitje intensive per te pasuruar repertoain artistik te saj, i gjith ekipi artistik...