Home Ftesa Program artistik me rastin e ”Festivali i vjeljes”

Program artistik me rastin e ”Festivali i vjeljes”

172
0
SHARE

EDHE NJE FTESE KA ARDHUR SOT NE ADRES TE SHKA JAHI HASANI. BEHET FJAL PER FTESEN QE VJEN NGA SHOQATA E FERMEREVE DHE KULTIVUESVE TE DHENVE 
ME SELI NE GOSTIVAR TE SHTUNEN 8.10.2011 ORA 14 NE AMFITEATRINE FAKULTETIT PER TEKNOLOGJI USHQIMORE I USHT NE GOSTIVAR DO TE MBAHET PROGRAM ARTISTIK NE NDER TE ”FESTIVALIT TE VJELJES”‘ QE PRGANIZOHET PER SE DYTI HER NE GOSTIVAR.PER SHKAK TE MOTIT ME SHI PROGRAMI ARTISTIK DO CFAQET NE AMBIENT TE MBYLLUR..NDER TE FTUAR ESHTE EDHE SHKA”JAHI HASANI”CEGRAN ..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here