Tuesday, July 27, 2021

Ftesa

Home Ftesa

Oda Dibrane (29-30 Tetor 2010)

Festivali Oda Dibrane ka nisur jetën e tij që në vitin 1994 në Peshkopi, Shqipëri dhe është kthyer tashme në një takim – tradite...

Strugë 2010