Saturday, May 21, 2022

Aktivitete

Home Aktivitete

Programi i festivalit folklorik “Sharri këndon” 2010

24 QERSHOR (e enjte)SHKA “Burimet e Sharrit”- TetovëSHKA “Jahi Hasani”- ÇegranSHKA “Besa”- GostivarSHKA “Lidhja e Prizrenit”- Prizren25 QERSHOR (e premte)SHKA “Ibe Palikuqi”- ShkupSHKA “Valët...

Intervista TV2 Gostivar

Intervistë e kryetarit të SHKA "Jahi Hasani" Zani Memedi me rastin e manifestimit të shoqatës së veteranëve të UÇK-së "Kalaja"

SHKA “Jahi Hasani”, me aktivitete të shumta (TV2 – Gostivar)

Gostivar, 29 prill - Manifestimet e shumta brenda muajve të kaluara, kanë shtuar aktivitetet dhe përgatitjet e nevojshme brendapërbrenda Shoqërisë ...